Laatste reacties

Weer

Merksem
21 februari 2018, 23:34
Helder
Helder
0°C
gevoelstemperatuur: -2°C
luchtdruk: 1030 mb
vochtigheid: 74%
windsnelheid: 7 km/h NO
Windstoten: 7 km/h
zonsopgang: 7:44
zonsondergang: 18:09
Verwachting 21 februari 2018
dag
Zonnig
Zonnig
4°C
windsnelheid: 11 km/h NO
Windstoten: 18 km/h
nacht
Helder
Helder
-3°C
windsnelheid: 7 km/h NO
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 22 februari 2018
dag
Meest zonnig
Meest zonnig
5°C
windsnelheid: 11 km/h ONO
Windstoten: 18 km/h
nacht
Helder
Helder
-3°C
windsnelheid: 11 km/h ONO
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 23 februari 2018
dag
Meest zonnig
Meest zonnig
4°C
windsnelheid: 11 km/h ONO
Windstoten: 22 km/h
nacht
Helder
Helder
-3°C
windsnelheid: 11 km/h ONO
Windstoten: 18 km/h
Verwachting 24 februari 2018
dag
Meest zonnig
Meest zonnig
6°C
windsnelheid: 18 km/h ONO
Windstoten: 32 km/h
nacht
Helder
Helder
-4°C
windsnelheid: 14 km/h ONO
Windstoten: 25 km/h
Verwachting 25 februari 2018
dag
Zonnig
Zonnig
1°C
windsnelheid: 18 km/h ONO
Windstoten: 29 km/h
nacht
Meest helder
Meest helder
-5°C
windsnelheid: 11 km/h ONO
Windstoten: 18 km/h
 

Archief

Verdachten hadden niks met overval zonnecentrum te maken

De 2 mannen die werden opgepakt door de politie bleken niets te maken met de overval op zonnebankcentrum Laura V op de Lambrechtshoekenlaan? Dit werd vrijdagavond overvallen. Een getuige meende hun BMW te herkennen. Maar achteraf bleek het om een toeval te gaan.

De overval gebeurde rond 20u15. Een man belde aan. Toen de bediende (20) hem binnenliet, kwam ook een 2de persoon mee binnen. De bediende werd bedreigd met een handvuurwapen. De overvallers konden met een kleine buit gaan lopen. Bij hun vlucht liepen werden ze nog gezien door een klant. Ze liepen weg richting Kluizeveldenstraat. Niemand raakte gewonde bij de overval.

De politie startte onmiddellijk een onderzoek. Net na de feiten werd een BMW opgemerkt die met gierende banden van aan het zonnebankcentrum vertrok. De auto werd later in de Rietschoorden terug gevonden. De flat van de eigenaars werd doorzocht. Maar nadien bleken ze er niets met te maken te hebben.

Een andere getuige had een kleine grijze wagen gezien in de Pastoor Campensstraat. De chauffeur was erg zenuwachting. Plots kwamen 2 andere mannen aangelopen die snel in de auto sprongen waarop deze vertrok in de richting van de De Vlasschaardstraat. De 2 mannen hadden een gelijkaardige beschrijving als de overvallers.

Wagen en inzittende blijven op te sporen.

Geef een reactie