Waasmunste​r – OLSE 19 – 18

Bekerwedstrijd Waasmunster – OLSE 19 – 18

Onvolledig Waasmunster overklast OLSE op technisch, tactischen fysiek vlak.

De uitslag geeft echt niet weer hoe groot het klassenverschilwel was. Dit had twee oorzaken eerst en vooral het te potige verdedigen vanWaasmunster zodat ze dikwijls in ondertal op het veld stonden, ze hadden dezedomme fouten echt niet nodig om OLSE op afstand te houden, OLSE maakte erechter dankbaar gebruik van om de schade te beperken. De tweede oorzaak dat hettoch nog een wedstrijd is gebleven is Robert Goliath, deze heeft er in devoorbereiding voor gezorgd dat de doelmannen van OLSE echt wel een stap vooruithebben gezet.

Waasmunster nam dadelijk de teugels in handen en van5 – 3 na 10 minuten ging het naar 10 – 6 met nog 5 minuten te gaanJohannes Verhoeven van op de penaltystip en Jos Riské konden op slag van rustde bakens nog even verzetten 12 – 11 na 30 minuten.

Bij het begin van de tweede helft stak OLSE even deneus aan het venster 12 – 13 na 5 minuten maar dan was de kous af. Waasmunsterbepaalde terug het spel en OLSE kon alleen maar aanklampen door de hierbovenreeds vermelde redenen.

Resultaat 19 – 18 en Waasmunster bekertverdiend verder.

OLSE: Johannes Verhoeven 7,Jos Riské 4,Ward De Vos 2,Sten Dielen2,Jelle De Parade 1,Jimmy Jacobs 1,Wim Verhaegen 1.

Waasmunster: Sovet 4,Callaert 4,Maes 3,Peelman 2,DeLoose 2,Van Houte 2,d’hanis 1,Van Ouytsel 1.