OLSE – Atomix 39 – 23

OLSE overklast Atomix

De eerste helft kwam Atomix steeds een stap te kort zowel in verdediging als in aanval. OLSE maakte hiervan dankbaar gebruik om Atomix dubbele cijfers aan te smeren. Via 2 – 1 na 5 minuten ging het dankzij een flitsende Jos Riské naar 10 – 5 op het kwartier en 5 minuten voor rusten bracht Yannick De Herdt 14 – 7 op het scorebord. En OLSE bleef op schema op slag van rusten legde Ward De Vos de 18 – 9 binnen. Het grote gevaar bij OLSE kwam van overal iedereen pikte zijn doelpunt(jes) mee, en vanuit een ijzersterke verdediging leverden de snedige tegenaanvallen gemakkelijke doelpunten op.

De rust wijzigde niets aan de concentratie van OLSE. De eerste 10 minuten bleef OLSE de tegenstander van het kastje naar de muur spelen dit resulteerde in een 26 – 13 stand met dank aan Sten Dielen. Stilletjes aan ebde de concentratie nu toch een beetje weg en Atomix kon nu gelijke tred houden na 20 minuten 30 – 17, en 5 minuten voor tijd 34 – 21. De laatste 5 minuten werden de supporters nog even verwend en liet Jelle de Parade 39 – 23 noteren in de tabellen.

OLSE: Sten Dielen 6,Jos Riské 5,Jelle De Parade 4,Yannick De Herdt 4,Tom Hens 4,Jimmy Jacobs 4,Johannes Verhoeven 4,Mats De Coster 3,Wim Verhaegen 3,Ward De Vos 1,Benjamin Lievens 1

Atomix: Pinxten 5,Bischop 4,Smeijers 4,Vertommen 4,Naveld 2,Van den Boer 2,Beckers 1,De Preter 1.