Laatste reacties

Weer

Merksem
23 maart 2018, 15:32
Meest bewolkt
Meest bewolkt
7°C
gevoelstemperatuur: 5°C
luchtdruk: 1000 mb
vochtigheid: 70%
windsnelheid: 18 km/h ZZW
Windstoten: 18 km/h
zonsopgang: 6:39
zonsondergang: 19:00
Verwachting 23 maart 2018
dag
Bewolkt
Bewolkt
9°C
windsnelheid: 11 km/h ZZW
Windstoten: 25 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
4°C
windsnelheid: 4 km/h Z
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 24 maart 2018
dag
Bewolkt
Bewolkt
13°C
windsnelheid: 4 km/h OZO
Windstoten: 7 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
4°C
windsnelheid: 4 km/h NO
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 25 maart 2018
dag
Bewolkt
Bewolkt
11°C
windsnelheid: 7 km/h N
Windstoten: 14 km/h
nacht
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
3°C
windsnelheid: 7 km/h NNW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 26 maart 2018
dag
Meest bewolkt
Meest bewolkt
11°C
windsnelheid: 7 km/h WNW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Meest bewolkt met buien
Meest bewolkt met buien
2°C
windsnelheid: 7 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 27 maart 2018
dag
Regen
Regen
10°C
windsnelheid: 14 km/h ZW
Windstoten: 22 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
4°C
windsnelheid: 18 km/h W
Windstoten: 32 km/h
 

Archief

Feestelijke gedichten en foto’s gezocht

Ziet u het wel zitten om uw eigen gedicht of foto tegen te komen in het Gemeentepark én in een mooie brochure? Doe dan zeker mee met de Merksemse ‘Week van de Poëzie’! Bezorg het district een gedicht of foto met als thema ‘feest’  voor 1 november 2012.

Van 28 januari tot en met 3 februari 2013 is het weer de Week van de Poëzie in Merksem en daarvoor gaat het district nog tot 1 november op zoek naar leuke foto’s en toffe gedichten rond het thema ‘Feest’. De 35 beste en meest originele inzendingen krijgen een plekje in een prachtige dichtbundel en in een heuse poëzieroute in het park tijdens de Week van de Poëzie.

Dit jaar is het een extra feestelijke editie want het is de tiende keer dat er een dichtbundel wordt uitgebracht, geschreven voor en door Merksemnaren. Omdat we dit niet onopgemerkt willen laten voorbij gaan, worden er tijdens de Week van Poëzie tal van randactiviteiten georganiseerd zoals een feestelijke uitreiking van de dichtbundel, lezingen en een poetry slam. Hou dus zeker de facebook pagina en de website van het district in het oog voor het volledige programma.

Haal uw inspiratie uit het thema ‘Feest’. Dit thema kan heel breed bekeken worden, denk bijvoorbeeld aan feestdagen, verjaardagen, trouw-, doopfeesten, straat- en buurtfeesten, aan gelukzalige momenten die gevierd werden… Kortom, al de redenen om te feesten of iets dat voor u een feest is, komen in aanmerking.

Alle inwoners van Merksem, leerlingen van Merksemse scholen en leden van Merksemse fotoclubs kunnen deelnemen aan de Week van de Poëzie door een foto (minimum 1 MB) of gedicht door te sturen naar de cultuurantenne voor 1 november 2012. Uiteraard verwachten we dat de werken die ingestuurd worden eigen werk zijn, duplicaten worden gediskwalificeerd. Vergeet zeker niet om bij het doorzenden uw naam, geboortedatum en adres te vermelden.

Wenst u meer informatie of kreeg u graag de flyer van de Week van de Poëzie? Aarzel dan niet en neem contact op met de cultuurantenne. 

Cultuurantenne Merksem
tel. 03 338 72 71
poezie.merksem@stad.antwerpen.be

Geef een reactie