Weer

Merksem
21 juli 2018, 13:51
Deels zonnig
Deels zonnig
25°C
gevoelstemperatuur: 26°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 50%
windsnelheid: 14 km/h NW
Windstoten: 14 km/h
zonsopgang: 5:51
zonsondergang: 21:46
Verwachting 21 juli 2018
dag
Deels zonnig
Deels zonnig
27°C
windsnelheid: 11 km/h NNW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
15°C
windsnelheid: 7 km/h NW
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 22 juli 2018
dag
Deels zonnig
Deels zonnig
27°C
windsnelheid: 7 km/h NW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
16°C
windsnelheid: 4 km/h WNW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 23 juli 2018
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
29°C
windsnelheid: 4 km/h WNW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Helder
Helder
18°C
windsnelheid: 4 km/h N
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 24 juli 2018
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
31°C
windsnelheid: 4 km/h O
Windstoten: 7 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
19°C
windsnelheid: 4 km/h NNW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 25 juli 2018
dag
Deels zonnig
Deels zonnig
30°C
windsnelheid: 7 km/h NW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Meest helder
Meest helder
18°C
windsnelheid: 4 km/h NNW
Windstoten: 11 km/h
 

Archief

Feestelijke gedichten en foto’s gezocht

Ziet u het wel zitten om uw eigen gedicht of foto tegen te komen in het Gemeentepark én in een mooie brochure? Doe dan zeker mee met de Merksemse ‘Week van de Poëzie’! Bezorg het district een gedicht of foto met als thema ‘feest’  voor 1 november 2012.

Van 28 januari tot en met 3 februari 2013 is het weer de Week van de Poëzie in Merksem en daarvoor gaat het district nog tot 1 november op zoek naar leuke foto’s en toffe gedichten rond het thema ‘Feest’. De 35 beste en meest originele inzendingen krijgen een plekje in een prachtige dichtbundel en in een heuse poëzieroute in het park tijdens de Week van de Poëzie.

Dit jaar is het een extra feestelijke editie want het is de tiende keer dat er een dichtbundel wordt uitgebracht, geschreven voor en door Merksemnaren. Omdat we dit niet onopgemerkt willen laten voorbij gaan, worden er tijdens de Week van Poëzie tal van randactiviteiten georganiseerd zoals een feestelijke uitreiking van de dichtbundel, lezingen en een poetry slam. Hou dus zeker de facebook pagina en de website van het district in het oog voor het volledige programma.

Haal uw inspiratie uit het thema ‘Feest’. Dit thema kan heel breed bekeken worden, denk bijvoorbeeld aan feestdagen, verjaardagen, trouw-, doopfeesten, straat- en buurtfeesten, aan gelukzalige momenten die gevierd werden… Kortom, al de redenen om te feesten of iets dat voor u een feest is, komen in aanmerking.

Alle inwoners van Merksem, leerlingen van Merksemse scholen en leden van Merksemse fotoclubs kunnen deelnemen aan de Week van de Poëzie door een foto (minimum 1 MB) of gedicht door te sturen naar de cultuurantenne voor 1 november 2012. Uiteraard verwachten we dat de werken die ingestuurd worden eigen werk zijn, duplicaten worden gediskwalificeerd. Vergeet zeker niet om bij het doorzenden uw naam, geboortedatum en adres te vermelden.

Wenst u meer informatie of kreeg u graag de flyer van de Week van de Poëzie? Aarzel dan niet en neem contact op met de cultuurantenne. 

Cultuurantenne Merksem
tel. 03 338 72 71
poezie.merksem@stad.antwerpen.be

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.