Weer

Merksem
23 augustus 2017, 21:25
Meest bewolkt
Meest bewolkt
24°C
gevoelstemperatuur: 23°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 68%
windsnelheid: 18 km/h W
Windstoten: 18 km/h
zonsopgang: 6:41
zonsondergang: 20:47
Verwachting 23 augustus 2017
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
28°C
windsnelheid: 11 km/h ZO
Windstoten: 25 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
16°C
windsnelheid: 11 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 24 augustus 2017
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
23°C
windsnelheid: 7 km/h W
Windstoten: 11 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
13°C
windsnelheid: 4 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 25 augustus 2017
dag
Deels zonnig met onweersbuien
Deels zonnig met onweersbuien
26°C
windsnelheid: 4 km/h OZO
Windstoten: 7 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
17°C
windsnelheid: 4 km/h ONO
Windstoten: 7 km/h
Verwachting 26 augustus 2017
dag
Meest bewolkt
Meest bewolkt
26°C
windsnelheid: 7 km/h ZW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Meest bewolkt met onweer
Meest bewolkt met onweer
16°C
windsnelheid: 4 km/h NNW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 27 augustus 2017
dag
Bewolkt
Bewolkt
23°C
windsnelheid: 4 km/h NNW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
14°C
windsnelheid: 4 km/h ONO
Windstoten: 11 km/h
 

Archief

Feestelijke gedichten en foto’s gezocht

Ziet u het wel zitten om uw eigen gedicht of foto tegen te komen in het Gemeentepark én in een mooie brochure? Doe dan zeker mee met de Merksemse ‘Week van de Poëzie’! Bezorg het district een gedicht of foto met als thema ‘feest’  voor 1 november 2012.

Van 28 januari tot en met 3 februari 2013 is het weer de Week van de Poëzie in Merksem en daarvoor gaat het district nog tot 1 november op zoek naar leuke foto’s en toffe gedichten rond het thema ‘Feest’. De 35 beste en meest originele inzendingen krijgen een plekje in een prachtige dichtbundel en in een heuse poëzieroute in het park tijdens de Week van de Poëzie.

Dit jaar is het een extra feestelijke editie want het is de tiende keer dat er een dichtbundel wordt uitgebracht, geschreven voor en door Merksemnaren. Omdat we dit niet onopgemerkt willen laten voorbij gaan, worden er tijdens de Week van Poëzie tal van randactiviteiten georganiseerd zoals een feestelijke uitreiking van de dichtbundel, lezingen en een poetry slam. Hou dus zeker de facebook pagina en de website van het district in het oog voor het volledige programma.

Haal uw inspiratie uit het thema ‘Feest’. Dit thema kan heel breed bekeken worden, denk bijvoorbeeld aan feestdagen, verjaardagen, trouw-, doopfeesten, straat- en buurtfeesten, aan gelukzalige momenten die gevierd werden… Kortom, al de redenen om te feesten of iets dat voor u een feest is, komen in aanmerking.

Alle inwoners van Merksem, leerlingen van Merksemse scholen en leden van Merksemse fotoclubs kunnen deelnemen aan de Week van de Poëzie door een foto (minimum 1 MB) of gedicht door te sturen naar de cultuurantenne voor 1 november 2012. Uiteraard verwachten we dat de werken die ingestuurd worden eigen werk zijn, duplicaten worden gediskwalificeerd. Vergeet zeker niet om bij het doorzenden uw naam, geboortedatum en adres te vermelden.

Wenst u meer informatie of kreeg u graag de flyer van de Week van de Poëzie? Aarzel dan niet en neem contact op met de cultuurantenne. 

Cultuurantenne Merksem
tel. 03 338 72 71
poezie.merksem@stad.antwerpen.be

Geef een reactie