OLSE – Vise 26 – 22

OLSE doet wat iedereen verwacht had.

OLSE kende een moeizame start, Vise nam dadelijk de overhand en na 6 minuten stond er 2 – 5 op het scorebord. Op het kwartier had OLSE de score in evenwicht gebracht met dank aan Jimmy Jacobs en Jos Riské. Wie dacht dat het vanaf nu een walk over zou worden kwam echter bedrogen uit. Beide ploegen speelden vanaf nu haasje over en Tom Hens zorgde ervoor dat bij de rust OLSE nipt de koord kon houden 15 – 14.

De tweede helft kwam Joey De Haeck in doel dit bracht in eerste instantie niet echt veel zoden aan de dijk want na 10 minuten stond er nog steeds hetzelfde verschil op het bord 18 – 17. Joey was nu ingespeeld en het volgende kwartier beperkte hij Visé samen met een nu stevig op poten staande verdediging tot 2 doelpunten. Aanvallend was het alweer Jimmy die de weg wees en dit resulteerde 5 minuten voor tijd in een geruststellende 24 – 19 tussenstand. De laatste 5 minuten werden gekenmerkt door enkele applausvervangingen en als de bel ging stond er 26 – 22 op het scorebord.

Opdracht volbracht en op naar de derby volgende week in en tegen Sasja 2.

OLSE: Jimmy Jacobs 7,Johannes Verhoeven 4,Tom  Hens 4,Jos Riské 3,Wim Verhaeghen 2,Ward De Vos 2,Yannick De Hert 1,Mats De Coster 1,Benjamin Lievens 1.

Visé: Kinet 6,Wouters 5,Fissette 3,Wauters 3,Beckers 2,Devillers 1,Duboc 1,Del Rio Cerez 1.