Jongen (12) zwaargewond bij aanrijding

Donderdagavond reed een vrouw (45) met haar wagen in de Van Reethstraat in Merksem. Ze wilde linksaf de Houthulststraat indraaien. Plots kwam ze in aanrijding met een jongetje op de fiets. Het 12-jarige kind werd bij die aanrijding zwaargewond. Het kind werd overgebracht naar AZ Jan Palfijn.

Waar de jonge fietser vandaan kwam en in welke richting hij reed was niet meteen duidelijk. De bestuurster had de jongen niet opgemerkt. Zij werd niet gewond maar ze was erg aangeslagen. Ze kreeg het aanbod gebruik te kunnen maken van ondersteuning door slachtofferzorg van de politie. Een getuige heeft zich gemeld maar hij kon nog niet worden verhoord.

1 comment on “Jongen (12) zwaargewond bij aanrijding

  1. Fons

    Dit verbaast mij niets, was de fietser iemand met een BMX zonder licht? Waar ik woon verschijnen er regelmatig vanaf het donker wordt kinderen met BMX zonder licht, ze rijden dan het kruispunt op en af. Ik heb de politie daar al verschillende malen over ingelicht maar op de moment zelf kunnen ze niet komen, uiteindelijk heb ik daar een brief over gekregen dat ze verschillende malen zijn komen zien op verschillende tijdstippen, maar dat er nooit jongeren waren te zien. In die brief stond ook een bevraging of dat ze het probleem goed hadden aangepakt,Ik vond dat zo belachelijk dat ik die brief niet heb teruggestuurd.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.