OLSE – Sporting Nelo : 32 – 24

OLSE blijft op pole.

OLSE schoot het best uit de startblokken en dit was het sein voor een schitterende 1ste helft. De jonge garde van Nelo heeft alle hoeken van het veld gezien. Op alle domeinen leek OLSE een klasse sterker. Via 3 – 1 na 5 minuten ging het naar 10 – 2 op het kwartier en zo ging het maar verder en bereikten we de rust bij een 19 – 5 stand. Van een wedstrijd was dan al lang geen sprake meer. Petje af voor de scheidsrechters die bij dit eenrichtingshandbal toch goed hun concentratie konden behouden. Wat goed is mag ook eens gezegd worden.

Wat slecht is mag dan natuurlijk ook gezegd worden. In de tweede helft was de concentratie bij OLSE totaal zoek, erger nog er was zelfs geen motivatie om te spelen ! Hoe anders kunnen we verklaren dat de jonge Nelo jongens nu OLSE meermaals het nakijken gaven de tweede helft eindigde dan ook in een blamerende 13 – 19 overwinning voor Nelo.

Gelukkig blijkt bij een eenvoudig rekensommetje dat de eindstand in ons voordeel uitdraaide 32 – 24.

Jammer voor de talrijk opgekomen supporters, de sfeer zat er nochtans goed in tijdens de eerste helft op onze Spaanse tribune. Jammer genoeg werd deze sfeer respectloos uit de tribune gehaald. Een revanche de volgende weken lijkt me dan ook op zijn plaats.

OLSE: Wim Verhaegen-Johannes Verhoeven 5,Sten Dielen 4,Mats De Coster-Cedric Dubois-Jos Riské 3,Yannick De Hert-Ward De Vos-Joost Vanderhallen-Jimmy Jacobs 2,Benjy Lievens 1.

Nelo: Winters 8,Van Criekinge 5,Van Sloot 4,Lewandowski 3,Kerkhofs 2,Vandenboer 1,Nijdam 1.