Deelnemers Slorarock Rally gekend

Op 9 maart wordt voor de tweede maal de Slorarock Rally georganiseerd in jeugdcentrum Bouckenborgh. 5 jonge Antwerpse bands gaan strijden voor 2 plaatsen op het podium van Slorarock dat op 11 mei plaatsvindt in Merksem.

Slorarock 2013 wordt de 4de editie van dit gratis festival te Merksem. Voor de tweede keer wordt eerst ook een rock rally gehouden. Daarin strijden verschillende bands om de laatste twee plaatsen op het hoofdpodium. Tevens zal de band die de juryprijs wint, kunnen genieten van één dag gratis studiotijd dankzij muziekcentrum Trix.

De organisatie heeft in september een oproep gelanceerd waarop tientallen bands hebben gereageerd. Hieruit zijn dan 5 bands geselecteerd: The Cruw, Bricks, Jagged Frequency, 2 meisjes en een Turk en Viktor.

Om 17.00 start de eerste band, dan krijgt elke band een halfuur om het beste van zichzelf te tonen. Zowel de jury als het publiek zal zijn keuze kunnen maken. Om 21.00 volgt dan de bekendmaking van de winnaars. Daarna nemen de Dj’s het over en kan er nog heel de nacht
worden doorgefeest.

Dit alles is gratis tot 20.00, kom je na 20.00 binnen dan betaal je € 3 inkom. Om 21.00 wordt er door de organisatie een gratis vat gegeven. Tevens kan je zelf een meter bier winnen via de Facebookpagina.

Slorarock Rally: 9 maart 2013 – 16.45 – 03.00 te Bouckenborgh

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.