OLSE – Sasja 29 – 21

OLSE vertrok als een kanonbal: 5 – 1 na evenveel minuten, Sasja gewikt en gewogen, onze spelers hadden het direct door dit zou een verplicht nummertje worden. We namen dan ook gas terug en de gehele eerste helft kon Sasja achtervolgen, als ze dan toch eens gelijk kwamen op het kwartier 6 – 6 dan staken onze jongens even een tandje bij en in een mum van tijd stond er opnieuw 10 – 6 op het bord met nog 11 minuten te spelen. Zo bereikten we de rust bij een 12 – 10 stand.

Onze gangsters speelden het leuke kat en muis spelletje verder maar ze lieten nu een groter kloofje om toch zeker niet verrast te worden in de laatste wedstrijdminuten, zo was de speelstand 5 minuten voor tijd 24 – 20. Om de supporters toch hun pleziertje te gunnen duwde OLSE nog even door in de laatste 5 minuten zodat de eindstand nog opliep tot 29 – 21.

Volgende week trekken we naar Gent de eerste in de lange rij topwedstrijden die er nu gaan aankomen.

OLSE: Cedric Dubois 5, Jimmy Jacobs 5,Yannick De Hert 5,Sten Dielen 4,Wim Verhaegen 3,Mats De Coster 2,Jos Riské 2,Benjamin Lievens 2,Johannes Verhoeven 1.

Sasja : De Roeck 6,Brems 5,Soetaert 4,Theyssens 3,Jacobs 2,Marien 1.