Olse Merksem handbal

Merksem Handbal – Sasja   27 – 28

Jammer maar helaas het dubbeltje valt voor Merksem aan de verkeerde kant.

Twee ploegen die elkaar geen duimbreed toegaven. Jeffrey Jacobs en duivel doet al Sten Dielen zorgden er voor dat Merksem over 3 -2 na 5 minuten en 9 – 9 na een kwartier, 5 minuten voor tijd 13 – 13 stond. Rens Baeyens weerde zich weer flink maar kon toch niet beletten dat Merksem bij de rust 15 – 16 in het krijt stond.

Ook in de tweede helft bleef het gelijk opgaan maar toch kon Merksem via Alexandre Hayon na 10 minuten een kleine kloof slaan 22 – 19. Sasja schakelde een versnelling hoger en na 16 minuten hingen de bordjes terug gelijk 22 – 22. Met nog 8 minuten te gaan kon Merksem opnieuw een twee punten kloof slaan 25 – 23. Jammer genoeg viel Sten Dielen net nu uit met een kwetsuur, Sasja maakte gebruik van de ontreddering en ging op en over Merksem 26 – 27 met nog 1 minuut te spelen. Jasper Roelants gaf Merksem de doodsteek 26 – 28. Met nog 30 seconden op de klok kon Merksem er nog 27 -28 van maken balverlies van Sasja gaf Merksem nog de kans, met nog 5 seconden te spelen, om een gelijkspel uit de brand te slepen maar het ultieme schot werd geblokt voor de Sasja verdediging.

Het ziet er niet goed uit maar wiskundig kan alles nog. Met deze inzet en over mijn lijk mentaliteit maken we nog steeds kans om volgend jaar opnieuw onze opwachting te maken in de Beneleague.

Merksem: Jeffrey Jacobs 11,Sten Dielen 5,Alexandre Hayon 3,Robin Bomhouwer 3,Dennis Thijs 2,Lazar Popov 2,Archedley Bazoer 1.
Sasja: Colman 8,Jacobs 4,Bertels 4,Rola 4,Bisschop 3,Roelants 3,Kostic 1,Lamberigts 1.