Werken in Merksem

Nieuw pad tussen Bouckenborghpark en parking Oudebareellei

Er wordt een comfortabele, verlichte verbinding voor voetgangers, fietsers en mindervaliden ingericht tussen de parking aan de Oudebareellei en de Gaston Berghmansdreef in het park. 

De aannemer verwijdert het bestaande pad tussen de parking en de voetbalgebouwen en legt een nieuw pad aan in beton tot aan de Gaston Berghmansdreef. Langs het pad wordt nieuwe verlichting geplaatst. Het pad wordt in een eerste fase aangelegd tot vlak voor de bomen in de dreef. De definitieve aansluiting met de dreef wordt voorzien in een latere fase in afwachting van de definitieve heraanleg van de Gaston Berghmansdreef.  

Aan de parking Oudebareellei haalt de aannemer de poort tussen de parking en het pad weg en verplaatst die naar de achterzijde van de voetbalgebouwen. Rondom de gebouwen wordt een omheining geplaatst. Een neerklappaal ter hoogte van de parking sluit het pad af voor gemotoriseerd verkeer. Gemotoriseerd verkeer is enkel toegelaten bij evenementen of voor onderhoud.  

Vanaf 4 mei start Eandis met het leggen van de leidingen voor de verlichting. In de week van 8 mei starten de wegeniswerken. Begin juli zullen de werken afgerond zijn. 

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.