Fortengordel 2017 ook in het Fort van Merksem

De Fortengordel is een jaarlijks evenement georganiseerd door de provincie dat mensen wilt laten kennismaken met de forten in en rond Antwerpen. Vorig jaar namen maar liefst 9.000 bezoekers deel. Via de verschillende fietssuggestieroutes ervaar je de prachtige natuur en ontdek je unieke plekjes in de 23 deelnemende forten, waaronder ook het Fort van Merksem.

Ieder fort heeft heel wat te bieden, daarom nodigen we jou graag uit om een kijkje te komen nemen. De Fortengordel vindt plaats op zondag 21 mei 2017. Er staan die dag heel wat activiteiten gepland voor jong en oud. Ook kan je volop genieten van een heerlijk muziekje, want muziek is het thema van deze editie!

Het magnifieke bakstenen fort van Merksem vind je te midden van de volkstuintjes en biedt ruimte aan heel wat sportieve en recreatieve activiteiten. Indien je meer wilt weten over de geschiedenis en de natuurlijke rijkdom van het fort, dan nodigt men je graag uit voor een rondleiding. Deze rondleiding is gratis en start om 11.00 uur en 14.00 uur. Daarnaast kan je ook komen kijken naar de plaatselijke lokalen en grasvelden. Nadien kan je van een lekker hapje of drankje genieten.

Meer informatie via www.fortengordels.be.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.