Weer

Merksem
17 augustus 2018, 7:57
Deels zonnig
Deels zonnig
16°C
gevoelstemperatuur: 17°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 87%
windsnelheid: 4 km/h W
Windstoten: 4 km/h
zonsopgang: 6:31
zonsondergang: 21:00
Verwachting 17 augustus 2018
dag
Deels zonnig
Deels zonnig
23°C
windsnelheid: 7 km/h NW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
13°C
windsnelheid: 4 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 18 augustus 2018
dag
Meest zonnig
Meest zonnig
23°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
14°C
windsnelheid: 4 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 19 augustus 2018
dag
Meest bewolkt
Meest bewolkt
24°C
windsnelheid: 7 km/h ZW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
17°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 20 augustus 2018
dag
Stortbuien
Stortbuien
24°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
17°C
windsnelheid: 4 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 21 augustus 2018
dag
Meest bewolkt
Meest bewolkt
26°C
windsnelheid: 7 km/h W
Windstoten: 14 km/h
nacht
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
16°C
windsnelheid: 4 km/h WNW
Windstoten: 11 km/h
 

Archief

Jeugdcentrum Bouckenborg bestaat 35 jaar en viert feest

Jeugdcentrum Bouckenborgh is het oudste van de acht jeugdcentra in Antwerpen en bestaat 35 jaar in 2018. Dat wordt gevierd op zaterdag 3 maart met een extra feestelijke en uitgebreide editie van Remise, het maandelijkse feestje in het jeugdcentrum. Er wordt getrakteerd met een vat en frietjes.

Jeugdcentrum Bouckenborgh biedt jongeren uit Merksem en omliggende gemeenten en districten een plaats om zich te ontspannen, zichzelf te zijn, te experimenteren, verantwoordelijkheden op te nemen en te leren van elkaar. De doelgroep ligt tussen 3 en 30 jaar, maar de focusgroep heeft een leeftijd van 16 – 26 jaar.

Het jeugdcentrum creëert ruimte voor jongeren om zelf initiatieven te nemen. Het biedt hen ondersteuning aan, voorziet in vorming en werkt zo mee aan het ontwikkelen van hun talenten. Bovendien werkt het centrum mee aan een jeugdvriendelijk beleid binnen het district Merksem en de stad Antwerpen; onder meer door het uitbouwen van een netwerk van partnerorganisaties om zo veel mogelijk kansen en toonmomenten te scheppen voor jongeren.

Extra feestelijke editie van Remise voor 35-jarig bestaan
Met Remise organiseren de vrijwilligers van JC Bouckenborgh elke eerste zaterdag van de maand een feestje voor de jeugd. Met een mix aan dansbare muziek door startende en ervaren dj’s , gratis inkom en drankjes aan heel democratische prijzen, is het elke keer een succes. Elke maand wordt rond een specifiek thema gewerkt, wat iedere Remise uniek maakt.

Om het 35-jarige bestaan van JC Bouckenborgh te vieren, gaat de Remise voor één keer door in beide zalen van het jeugdhuis en duurt het feestje tot 5 uur ‘s ochtends. Er wordt getrakteerd met een gratis vat en frietjes.

Praktisch

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.