Weer

Merksem
19 april 2018, 23:15
Helder
Helder
23°C
gevoelstemperatuur: 22°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 43%
windsnelheid: 4 km/h WZW
Windstoten: 4 km/h
zonsopgang: 6:39
zonsondergang: 20:45
Verwachting 19 april 2018
dag
Deels zonnig
Deels zonnig
28°C
windsnelheid: 7 km/h ZO
Windstoten: 14 km/h
nacht
Helder
Helder
14°C
windsnelheid: 4 km/h ZW
Windstoten: 7 km/h
Verwachting 20 april 2018
dag
Nevel
Nevel
26°C
windsnelheid: 4 km/h W
Windstoten: 11 km/h
nacht
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
11°C
windsnelheid: 4 km/h N
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 21 april 2018
dag
Deels zonnig
Deels zonnig
24°C
windsnelheid: 4 km/h O
Windstoten: 7 km/h
nacht
Meest helder
Meest helder
13°C
windsnelheid: 4 km/h ZO
Windstoten: 7 km/h
Verwachting 22 april 2018
dag
Deels zonnig met onweersbuien
Deels zonnig met onweersbuien
25°C
windsnelheid: 11 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
11°C
windsnelheid: 11 km/h WZW
Windstoten: 18 km/h
Verwachting 23 april 2018
dag
Deels zonnig met buien
Deels zonnig met buien
17°C
windsnelheid: 14 km/h WZW
Windstoten: 22 km/h
nacht
Regen
Regen
9°C
windsnelheid: 11 km/h W
Windstoten: 22 km/h
 

Archief

Rioleringswerken Duvelshoek

Aquafin plant rioleringswerken in Duvelshoek. Deze werken lopen in verschillende fasen. Als de weersomstandigheden het toelaten start de aannemer vanaf 9 april met de werken op het kruispunt Carrettestraat – Duvelshoek – Eugeen Meeusstraat.

Alvorens de rioleringswerken in Duvelshoek van start gaan werd een tijdelijke omleidingsweg aangelegd tussen Vaartkaai en Carrettestraat op het terrein naast Candico. Zo blijft het verkeer tussen Carrettestraat en Vaartkaai mogelijk tijdens de rioleringswerken. Naast deze weg werd eveneens een tijdelijk fietspad aangelegd (tussen jaagpad en Carrettestraat). Als de weersomstandigheden het toelaten start de aannemer vanaf 9 april met de eerste fase, namelijk het kruispunt Carrettestraat – Duvelshoek – Eugeen Meeusstraat.

Kruispunt Carrettestraat – Duvelshoek – Eugeen Meeusstraat

Op het kruispunt Carrettestraat – Duvelshoek – Eugeen Meeusstraat wordt een nieuw gescheiden rioleringsstelsel aangelegd. Aansluitend wordt de wegenis aan het kruispunt hersteld. Als de weersomstandigheden het toelaten start de aannemer vanaf 9 april met het opbreken van het kruispunt. Nutsmaatschappijen voeren gedurende een tweetal weken vernieuwingswerken uit en aansluitend starten de rioleringswerken. Deze werken duren ongeveer 3 maanden.

Bereikbaarheid

Het kruispunt Carrettestraat – Duvelshoek – Eugeen Meeusstraat wordt volledig afgesloten. Doorgaand verkeer tussen Vaartkaai en Carrettestraat wordt omgeleid via de tijdelijke omleidingsweg naast Candico. De Eugeen Meeusstraat blijft bereikbaar vanuit Duvelshoek. Hiervoor wordt een doorgang voorzien via de parking op de hoek. Op deze parking kan tijdens de werken niet geparkeerd worden.

Aansluitend aan dit kruispunt start de aannemer met de rioleringswerken aan Duvelshoek tussen Eugeen Meeusstraat en de inrit van de parking van Gamma. Daarna komt het laatste stuk van Duvelshoek aan bod tussen inrit parking van Gamma en Heirmanstraat.

Geef een reactie