OLSE Merksem handbal logo

Merksem Handbal – Visé 28 – 28

Merksem handbal maakt het traditioneel graag spannend.

Na een belabberde start ging het van 2 -4 naar 6 – 10. Wie op beterschap hoopte kwam bedrogen uit door verschillende technische fouten gingen we de rust in bij een 11 – 19 stand. Visé op rozen en een Merksemse coach waar de stoom uit de oren kwam.

Het vervolg was een stevige bolwassing tijdens de rust en Merksem eindelijk wakker en zonder stress op het veld.

Het geloof in eigen kunnen groeide in de tweede helft met de minuut. Merksem ging gedreven in de achtervolging na 3 minuten 15 – 20 en op het kwartier bij 21 – 23 was het geloof helemaal terug. Met nog 10 minuten op de klok 24 – 27, maar onze jongens roken de stunt nog 5 minuten en 27 – 28. Nog 15 seconden en bij een 28 – 28 stand had Merksem opnieuw de bal. Tijd voor Piotr om zijn beslissende time out te nemen. Een afgesproken aanvalsactie en open doelkans werd op 5 seconden van het einde op totaal onsportieve wijze door de tafelofficial van Visé afgebroken, zo redde deze man een punt voor zijn team hij mag er fier op zijn.

Merksem: Kobe Serras 9,Carlos Jansen 4,Alexandre Hayon 4,Sten Dielen 3,Laurel Ntibashirakandi 3,Thomas Kiebooms 2,Jarno Vinckevleugel 1,Zaid Allaf 1,Simon Van Den Bergh 1.
Visé: Danesi 10, Brixe 5, Lahonda 6,Massat 3,Van Dijck- Majean- Mormont- Cutaya 1