OLSE Merksem handbal logo

Merksem Handbal – Grace Hollogne 33 – 17

Een echte einde seizoenwedstrijd nadat we vorige week de veilige haven hadden bereikt. Hoog bezoek in onze Rode Loop, Ludo Van Campenhout sportschepen van Antwerpen en Patrick Van Den Bempt sportschepen van Merksem waren beide aanwezig om de beginworp bij deze wedstrijd te geven.

Onze youngsters lieten Grace Hollogne even in hun zog meespelen 5 – 4 na 10 minuten, maar dan vonden Jari Van De Moosdijk en vooral Kristof Smets het welletjes en zo ging het over 10 – 6 op het kwartier naar een geruststellende 20 – 8 bij de rust.
De tweede helft was showtime, Lennert Doms en Nick Gevers droegen hun steentje bij 31 – 17 met nog 2 minuten te spelen. Moment dat Lars Bastiaenen uit het doel werd gehaald en op een oorverdovend applaus werd onthaald voor zijn staat van dienst, sympathieke Lars hangt de handbalschoenen aan de haak en mocht met een mooie rode kaart de bank opzoeken. Jarno Vinckevleugel kwam Lars de laatste minuten vervangen en Kobe Serras onze nieuwbakken Red Wolves mocht de eindstand op het scorebord zetten 33 – 17.

Merksem: Kristof Smets 11,Jari Van De Moosdijk 5,Lennert Doms 5,Nick Gevers 5,Carlos Jansen 3,Kobe Serras 2,Zaïd Allaf 1,Laurel Ntibashirakandi 1.
Grace Hollogne: Roels 10,Mathurin 4,Mucha 2,Masselette 1.