Nieuwe info-gidsen voor Merksem

Van Merksem.be
Merksem werkt aan de samenstelling van de eerste infrastructuurgids. Via deze gids krijgen geïnteresseerden een overzicht en praktische informatie over de culturele infrastructuur in Merksem zoals (concert-)zalen, tentoonstellingruimtes, fuifruimte enz. Zowel particulieren als niet-particulieren kunnen hun gegevens bezorgen aan het district Merksem zodat hun inrichting mee opgenomen wordt in de gids.

Daarnaast wordt er ook gewerkt aan de samenstelling van een verenigingengids. Deze gids geeft de inwoners een beter overzicht van het verenigingsleven in Merksem. Daarom wil het district de verenigingen, comités of clubs aansporen hun gegevens zo snel mogelijk over te maken.

De verenigingengids van Merksem heeft als doel het “wijgevoel” in Merksem te vergroten. Via deze gids wil het district de actieve verenigingen zoals seniorenverenigingen, jeugdverenigingen, culturele verenigingen, sportclubs, buurt- of wijkcomités in de kijker plaatsen door ze openbaar te maken.

Wil u ook uw steentje bijdragen aan deze nieuwe initiatieven? Uw vereniging bekend maken bij een breed publiek en de toegankelijkheid van uw vereniging vergroten? Uw inrichting aan de man brengen? Dan zijn deze gidsen een niet te missen kans. Neem dan als de bliksem contact op met het district. U krijgt dan thuis een inschrijvingsformulier toegestuurd. Voor meer informatie kan u ook steeds terecht bij Bob Stuer, districtshuis Merksem, Burgemeester Jozef Nolfplein 1, 2170 Merksem, tel. 03 641 72 40, e-mail: bob.stuer@stad.antwerpen.be.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.