Wedstrijd nog niet gedaan

Onlangs lieten we weten dat de 100ste geregistreerde gebruiker een cadeau krijgt. We weten ondertussen welk cadeau, maar we zitten nog niet aan de 100ste gebruiker. Maar we zijn wel goed bezig !

Enkele weken geleden, na de aankondiging van het einde van Merksem.net werd deze site opgericht. Langs allerlei kanalen werd er duidelijk gemaakt dat Merksem een webgazet waardig was en dat het initiatief dat ooit gestart was met Sjefke niet zomaar verloren mocht gaan. Daarom werd Stroboerke.be opgericht.

Bedoeling is dat op deze website informatie en nieuws over Merksem bijeen gebracht wordt. Nieuws dat ook vanuit de Merksemenaar zelf doorgegeven wordt. En het werkt! Met minimale reclame en dank zij een artikeltje in Gazet van Antwerpen (waarvoor dank) zitten we na enkele weken op een dagelijks bezoekersaantal van 200 (unieke hits). Nog niet zoveel als Merksem.net, maar nog niet heel Merksem is op de hoogte. En voor een nieuwe site zeker niet slecht. Daarnaast werden we reeds door velen gecontacteerd ivm het doorgeven van teksten, persberichten, agenda items, … Waarvoor dank!

k25.jpg200 hits per dag, maar op dit moment slechts 30 geregistreerde gebruikers. Gebruikers die dus kunnen reageren op artikels, items aanmaken of beantwoorden in het forum. Dit is nog aan de lage kant, maar zoals reeds gezegd, we zijn nog niet lang bezig. Daarom ook dat we onlangs lieten weten dat er een cadeau is voor de 100ste geregistreerde gebruiker. Nog 70 te gaan! De 100ste gebruiker krijgt een unieke en handgemaakte ketting ter waarde van € 60. Met dank aan onze sponsor Annelies Hermans.

1 comment on “Wedstrijd nog niet gedaan

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.