Seniorenraad zoekt leden

De seniorenraad is een door het districtsbestuur officieel erkend advies- en participatieorgaan dat alle senioren van het district vertegenwoordigd. Net zoals de jeugdraad de jeugd vertegenwoordigd.In januari heeft de jeugdraad een nieuw bestuur gekozen. Bert Leers werd aangesteld als nieuwe voorzitter. Hij komt uit de scouts overgewaaid. Ken Mariën, vrijwilliger in Bouckenborgh, blijft ondervoorzitter.

 Na de jeugdraad is het nu aan de seniorenraad om een nieuwe bestuursperiode aan te gaan. Een perfect moment om de raad uit te breiden en een oproep te doen aan alle senioren om mee te werken. Senioren is wel een groot woord, iedereen ouder dan 55 kan zich kandidaat stellen.

Alle seniorenverenigingen, alle verenigingen met senioren als doelgroep, alle Merksemenaren met een aantoonbare belangstelling voor seniorenwerking en personen met een bepaalde deskundigheid die een meerwaarde kunnen geven worden uitgenodigd om voor 15/4 hun kandidatuur door te geven. Dit kan schriftelijk of per mail :

Districtshuis
Burg. Jozef Nolfplein 1
Secretariaat seniorenwerking
Sonja Verbustel
03-641.73.21
sonja.verbustel@stad.antwerpen.be

 Alle leden kunnen, indien gewenst, een opleiding volgen ter ondersteuning van de uitvoering van hun taak. Deze cursus vindt plaats op 30/5, 6/6, 20/6 en 27/6 van 9u tot 12u in het districtshuis.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.