Persbericht : sp.a Merksem heeft nieuw bestuur

Dominique Kums, lerares Stedelijk Onderwijs Antwerpen, is de nieuwe voorzitter van de Merksemse sp.a afdeling. Zij wordt de eerste vrouwelijke voorzitter in de lange geschiedenis van de Merksemse afdeling. Gemeenteraadslid Greet van Gool is de nieuwe secretaris.

Uittredend voorzitter Gilbert Verstraelen engageert zich ten volle voor zijn huidig mandaat als districtsvoorzitter, voor alle Merksemenaren, over de partijgrenzen heen, en stelde zich dus geen kandidaat meer voor het voorzitterschap van de sp.a- districtskern.

Na de electorale nederlaag op federaal vlak heeft de verkiezing van een nieuw partijbestuur voor sp.a-Merksem juist op dit moment iets symbolisch. Het kersverse partijbestuur gaat voor vernieuwing, maar neemt de verworvenheden van het verleden mee. Gesterkt door het overweldigende Antwerpse succes van 8 oktober 2006 en de Antwerpse uitslagen van 10 juni, engageert sp.a-Merksem zich om op lokaal vlak op een actieve, concrete en vernieuwende manier verder te bouwen aan een sterke partij, een open partij, voor alle mensen.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.