FC Merksem leeft

Dat blijkt overduidelijk aan de opkomst voor de jaarlijks nieuwjaarsreceptie van vorige vrijdag. Meer dan honderd leden en sympathisanten waren afgezakt naar de Gasthuishoevestraat om samen te klinken op het nieuwe jaar. Onder de aanwezigen mochten we onder andere ook schepen Ludo Van Campenhout, gemeenteraadsleden Karim Bacher en Turan Güler, districtsraadlid Filip Buntinx en sportraadvoorzitter Patrick Van den Bempt verwelkomen.

De kantinemedewerkers hadden kosten nog moeite gespaard en gezorgd voor lekkere broodjes en hapjes. DJ PEPE bracht meteen de sfeer erin.

In zijn toespraak blikte voorzitter, Fred Opdenakker, terug op het voorbije jaar en vooruit naar het nieuwe. Hij dankte ook de stad Antwerpen en de sponsors voor hun onontbeerlijke inbreng, de supporters voor hun enthousiasme waarmee zij de club ondersteunen en de talrijke vrijwilligers voor hun inzet.

Na de speech van de tevreden voorzitter, werd op het veld een prachtig en spetterend vuurwerk ontstoken. Daarna gooide DJ PEPE alle remmen los en joeg de vlam in de pan. Tot in de vroege uurtjes werd er gedanst en gefeest, zoals alleen FC Merksem dat kan.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.