Elita Lebbeke – OLSE Merksem

Elita Lebbeke – OLSE Merksem 30 – 22

Omwille van verschillende redenen: kwetsuren, studie en schorsing ontbraken bij OLSE niet minder dan 5 spelers. Sven Goossens, de gebroeders Tom en Bert Hens, Hendrik Dujardin en Johannes Goedeme.

De rest van de ploeg stond dus voor een schier onmogelijke opgave om de ploeg in vorm Lebbeke weerwerk te bieden. Wat Wilfried ook probeerde niets lukte, en het ging van kwaad naar erger. Van 4-2 na 5 minuten over 6-3 na 10 minuten ging het naar 14-4 op de twintigste minuut, en de rust bereikten we bij 18-7. In verdediging was het enkel Bruno Breugelmans die de over mijn lijk mentaliteit etaleerde.

De tweede helft ging verder op hetzelfde scenario na 12 minuten 26-13. De Lebbeke coach achtte de wedstrijd nu wel degelijk gewonnen en liet zijn bank aantreden. OLSE nam dit geschenk met beide handen aan en kon zo de stand enigszins tot een redelijk verschil terug brengen. Eindstand 30-22.

Lebbeke: Moeyersoons 9, Hiel 6, Duchriel 5, Huygen 3, Tekin 3, De Lanoye 2, VandenBorre 1, Vandensteen 1.

OLSE: Nico Roelen 5, Didier Vanderzijpen 4, Gert Corten 4, Koen Dua 3, Kristof