Expo 58 met Radio Modern

50 jaar geleden werd Brussel overstelpt met mensen van heinde en verre die de Expo ‘58 bezochten, de fifties waren dé periode voor waanzinnige toekomstvisioenen en uitzinnig design. Radio Modern, hét swingfeest par excellence, opent de festiviteiten met een editie die in teken staat van de ravissante kledij uit die tijd.

Na een uitverkochte editie met Daddy’s Darlings and the Big Bang Boys in december inviteert Radio Modern nu de beau monde van Vintage Fashion ontwerpers naar zaal Bart in Merksem op 3 februari. Zeven ontwerpers waaronder Zoot Costumiers en La Fille d’O zullen hun collecties op de catwalk voorstellen. Van 15.00 tot 19.00 uur kan je de modeshows bewonderen, afgewisseld met swingin’ tunes om te dansen, een beauty saloon dat je van een fifties make over voorziet en heerlijke patisserie.

Om 20.00 uur wordt de dansvloer ingenomen voor onze dansles, op een uur tijd word je ingewijd in de basics van Swing en Lindy Hop om je zo klaar te stomen voor de main event of the evening… Radio Modern pakt namelijk uit met dé rock’n’roll sensatie bij uitstek: mister Mike Sanchez. Deze Brit trad met alle groten der aarde op en neemt zijn volledige band mee om Merksem te laten swingen als nooit tevoren! Achteraf draait dj 10 Inch Wonderboy uit Duitsland tot ieders voeten oververhit raken.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.