Den Bart zoekt drummer

Kon. Harmonie St. Bartholomeus Vzw – beter bekend als “Den Bart” is altijd op zoek naar muzikanten. Iedereen is welkom, maar een drummer wordt met nog meer enthousiasme verwelkomt dan de rest.

Den Bart is een van de bekendste groepen uit onze streek. Reeds verschillende jaren wordt hard gewerkt aan de samenwerking met de Muziekacademie van Merksem wat resulteerde in verschillende concerten. Onder het moto “Oefening baart Kunst” vinden de jongeren dan ook de weg naar de harmonie. Die telt een dertigtal leden en staat sinds 1992 onder de leiding van onze huidige dirigent Ronald Vandoninck.

Zowel solistisch als in groepsverband komen de verschillende instrumenten aan bod. Om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van de verschillende deelnemers van het Harmonieorkest wordt een zo breed mogelijk gamma aan stukken aangesproken.
Zowel licht klassiek, modern, film, musicals als solistische werken van binnen- en buitenlandse componisten komen aan bod.

Voel je je aangesproken, kom dan gerust eens langs !

Je zal merken dat er toffe muziek gespeeld wordt, en bovendien is de kans groot dat je er bekende gezichten tegenkomt. Verschillende muzikanten van de vereniging hebben immers ook aan de muziekacademie van Merksem gestudeerd of gaan er nu nog naar de les.

Den Bart repeteert elke donderdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in de kleine zaal (boven) van de Volkslust, Van Heybeeckstraat 26.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.