OLSE – Sasja 26 – 20

Olse doet wat het moet doen en grijpt de laatste strohalm in de hoop dat Meeuwen en Hechtel punten zouden laten liggen. Onder impuls van Tom Hens en Bert Hens liep OLSE na 15 minuten tot 7-4 uit. Hierbij mogen we ook de prachtprestatie van Joey de Haeck in doel niet vergeten te vermelden. Nico Roelen na een kwartier ingevallen bracht Sasja tot wanhoop en OLSE liep  verder weg tot 14-8. Joey bleef de penalty’s uit z’n doel houden en zo konden we gaan rusten bij een 14-10 stand.

Een op pivot hard werkende Sven Goossens, na een zware blessure voor het eerst terug vol in de basis, en zijn vervanger Bruno Breugelmans lieten samen met Sven Van Kerkhoven en een van op hoek goed afwerkende Joost Vanderhallen niet toe dat Sasja korter bij kwam gekropen.

OLSE liet een moegestreden Sasja achter zich en stelde met 26-20 z’n vijfde plaats veilig.
Jammer voor OLSE maar zowel Meeuwen, Lebbeke als Hechtel pakten punten en zijn nu definitief buiten schot we wensen deze ploegen veel succes in de eindronde.

OLSE: Nico Roelen 7,Joost Vanderhallen 3,Bert Hens 3,Tom Hens 3,Didier Vanderzypen 2,Ward De Vos 2,Sven Van Kerkhoven 2,Bruno Breugelmans 2,Gert Corten 1,Sven Goossens 1.

Sasja: De Wit 7,Van Suetendael 5,Roels 3,Rutkowski 2,Beuckels 2,Van de
Kerkhove 1
.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.