K Merksem SC verliest trainer

Vierdeklasser Berchem Sport maakte zondagavond de naam bekend van de nieuwe trainer voor volgend seizoen. Trainer Philip Van Dooren komt volgend seizoen over van SC Merksem.

De jonge ambitieuze trainer Philip Van Dooren (34) heeft het gehaald van de andere kandidaten, de Antwerpenaar paste het best in het vooropgestelde profiel. Hij is momenteel aan zijn vijfde seizoen bezig als trainer van SC Merksem met wie hij al verscheidene successen boekte.

“Merksem was enkele jaren geleden op sterven na dood, de club is er inmiddels opnieuw bovenop en de toekomst oogt meer dan ooit rooskleurig voor hen. Het was tijd voor een nieuwe uitdaging en toen Berchem kwam aankloppen was de keuze snel gemaakt. Het is een grote stap vooruit in mijn carrière, een stap die ik moest maken. Ik wil mijn huidige club echter door de grote poort verlaten, het liefst door het winnen van de eindronde”, besloot hij erg ambitieus.

Bij Berchem werd de voorbije week trainer Gilbert Bodart aangeboden, geel-zwart legde die kandidatuur naast zich neer. Ondertussen verlengde Robin Jacobs zijn overeenkomst voor één seizoen.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.