Oma’s en opa’s aan de top

De jeugddienst heeft dit jaar een primeur. Meestal is de Grabbelpas enkel voor kindjes van 4 tot 12 jaar, maar deze zomer mogen ze bij sommige activiteiten ook opa en oma meebrengen. Dat is nooit eerder gebeurd!

Hier volgt een overzicht van de activiteiten waar ook de grootouders welkom zijn.

  • vr 4/7 van 14 tot 16 uur
    4 tot 6 jaar
    Strandvakantie!
    De zomervakantie is het ideale moment om op het strand te spelen. Vandaag mogen opa en oma mee komen knutselen met echt zand en stukjes stof.
  • di 29/7 van 9.30 tot 12.30 uur
    10 tot 12 jaar
    Toveren met een fototoestel
    Word zo klein als een kaboutertje en verdwijn in een luciferdoosje! Zwem in een bord soep, of vlieg door de lucht als Superman! In deze workshop kan het allemaal. Je gaat een namiddag aan de slag met een digitaal fototoestel en je tovert de gekste foto’s uit je camera. Opa en oma mogen mee foto’s komen nemen. Wie zelf een digitaal fototoestel heeft, mag dat meebrengen.
  • wo 13/8 van 10 tot 12 uur
    7 tot 10 jaar
    Ratelslang
    Ratel als een ratelslang en bouw een echt instrument! Grootouders mogen mee ratelslangmuziek komen maken.
  • wo 27/8 van 14 tot 16 uur
    7 tot 10 jaar
    Zet op die zomersnoet
    Zet op die zomersnoet en maak een gipsen afgietsel van je eigen lachende gezicht. Met een vrolijk masker tover je altijd de zon te voorschijn, zelfs als het regent. Opa’s en oma’s die mee maskers willen maken, zijn van harte welkom.

Meer info : jeugddienst, Houthulststraat 24, bereikbaar met tram 3 en alle bussen 60 tot 69, halte ‘Burg. J. Nolfplein’ of tram 6, halte ‘Bredabaan’

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.