Brasschaat – OLSE 19 – 24

Alweer op verplaatsing en alweer een achterstand van 5 doelpunten om te starten. De wedstrijd werd geen copy van vorige week, de 5 puntenkloof werd niet gedicht, integendeel het was zowaar Brasschaat dat de touwtjes in handen nam, een heel mak OLSE dat aan een gezondheidswandeling bezig leek keek na 20 minuten zelfs tegen een 7 doelpunten kloof aan 12-5.

Een geweldige ingeving van Ronny die vandaag de coaching van Wilfried overnam bracht Nico op de linkeropbouwplaats. Meteen ging OLSE een pak sneller spelen en onder impuls van Danny Versmissen, Nico Roelen en Bert Hens werd er een droge 0-7 geplaatst zodat we konden gaan rusten bij een 12-12 stand.

Het eerste kwartier van de tweede helft liet Ronny dezelfde spelers, die de kloof gedicht hadden op het veld en deze spelers gingen op hun elan verder en maakten er 13-20 van. Ronny vierde nu een beetje de teugels zodat iedereen aan spelen toekwam en Brasschaat kon dan ook een eervolle uitslag bij elkaar spelen 19-24 eindstand.

Enkele minpuntjes mogen toch wel in de aandacht gebracht worden het te slappe aanvangstempo en vooral een 6 op 6 aan penaltymissers. Pluspuntjes de nieuwkomers en de eigen jeugd blijven bevestigen en grijpen hun kans.

OLSE: Nico Roelen 5,Jeroen Verstraelen 4,Bert Hens 4,Michael de Wachter
3,Gert Corten 3,Ward de Vos 2,Danny Versmissen 2,Kristof tyssen 1.