Merksemse Brit vrijgezel op Vitaya

Alexy van Kimmenade is vanaf nu te zien op Vitaya. In het programma Dirty Cows dingen 10 stadsmeisjes naar zijn hand. Alexy werd op 15 december 1981 geboren in Merksem. Hij is de zoon van de Nederlandse industrieel Wim van Kimmenade en de Belgische gravin Pinky le Grelle. De familie van Kimmenade bezat een aantal textielbedrijven in Nederland. Buiten Merksem heeft hij ook nog connecties met Mol, waar hij naar de Europese School ging. Hij maakte zijn studies echter niet af en ging bij zijn ouders in het Engelse Cornwall wonen. Daar werkt hij mee aan het beheer van het landgoed.

Dirty Cows :

Realityreeks waarin tien Britse stadsmeiden dingen naar de hand van de Belgische vrijgezel Alexi Van Kimmernade.

Met de hulp van societyfiguur Tara Palmer-Tomkinson moeten tien toegewijde stadsmeisjes in deze afvalrace het hart proberen te winnen van Alexi Van Kimmernade, een jongeman die een luxueus leven leidt op het landgoed van zijn moeder in Cornwall. De meisjes trekken van de stad naar het platteland waar ze schapen moeten scheren, met tractors rijden, koeien melken, de boerderij uitmesten… Elke week moet er één meisje haar valies pakken. Deze week moeten de meisjes zalm proberen te vangen.

Vanavond de eerste aflevering op Vitaya, 21u55

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.