Meeuwen – OLSE 30 – 21

Wedstrijd van de gemiste kansen voor OLSE.

OLSE nog steeds zonder Jeroen Verstraelen, met een gekwetste Nico Roelen en Tom Hens voor het eerst terug in de wedstrijdkern moest het opnemen in en tegen de ploeg die ons al jaren niet ligt. Meeuwen nam van het eerste fluitsignaal de bovenhand en voor OLSE ging het van kwaad naar erger. Na 5 minuten 4-2 over 9-5 na een kwartier, de ploeg was aan het zwalpen en ook het inbrengen van een wederoptredende Tom Hens bracht geen zoden aan de dijk. De motor van de ploeg wilde niet aanslaan. We bereikten de rust met een 14-9 stand. In deze eerste helft hadden we dan al wel 4 penalty’s en een resem open kansen de nek omgewrongen. Zou de wegebbende fysieke kracht omwille van een verminderde trainingsarbeid daar voor iets tussen zitten?

De tweede helft verliep zoals de eerste met dien verstande dat Wilfried na een kwartier en een tussenstand van 23-12, de bankzitters hun kans gaf. Deze brachten OLSE even terug tot 26-19 maar toen waren er nog maar 5 minuten te spelen en kon Meeuwen de welverdiende puntenwinst vieren. Eindstand 30-21.

Meeuwen: Stas 6, Stryckers 6, Braun 5, Bekaert 5, Bonhomme 4, Creemers 1, Clijsters 1, Degelin 1, De Backer 1.
OLSE: Bert Hens 5, Tom Hens 4, Sven Van Kerkhoven 4, Ward De Vos 3, Nico Roelen 3, Danny Versmissen 1, Sven Goossens 1.