Pedofiel krijgt 4 jaar extra voor verkrachting eigen baby

De correctionele rechtbank heeft de veroordeelde pedofiel Marc G. (46) uit Merksem een extra celstraf van 4 jaar opgelegd wegens de verkrachting van zijn babydochters en enkele peuters uit de onthaalpraktijk van zijn vrouw. In 2005 kreeg hij al 5 jaar cel voor de verkrachting van 7 kleine meisjes. Later is echter gebleken dat hij nog meer slachtoffers heeft gemaakt, onder meer zijn eigen dochtertjes en hun vriendinnetjes. De slachtoffertjes waren allemaal tussen de twee en de zes jaar oud.

Nu krijgt hij dus 4 jaar extra voor deze laatste feiten. Ook krijgt hij nog een 5de jaar cel extra omdat hij na zijn proces zijn vrouw en kinderen bleef bestoken met telefoonoproepen en brieven. De rechtbank stelt Marc G. ook vier jaar ter beschikking van de regering, om de samenleving tegen hem te beschermen.

Marc G. moet ook zware schadevergoedingen betalen aan zijn slachtoffers, omdat hij zware verwoestingen heeft aangericht in hun leven. 1 slachtoffer, een studente geneeskunde, kreeg een schadevergoeding van 62.000 euro toegekend omdat haar carrière als arts gehypotheerd wordt door haar psychologische problemen. Ze had 20 jaar gezwegen over de feiten.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.