Nieuwe “foodstuff only” tankcleaninginstallatie

Bij de groep Thys werd een cleaninginstallatie ingehuldigd waar enkel en alleen tanks gereinigd worden waarin voedsel als vloeibare bulk werd vervoerd. De installaties, het gebouw en nieuwe burelen vertegenwoordigen een investering van 2,5 miljoen euro.

De nieuwe installaties van Cleaning Thys zijn zo geconcipieerd dat ze aan de strengste eisen van de industrie kunnen beantwoorden. Zij kunnen zelfs “koosjer” reinigen, d.w.z. volgens regels opgelegd door de rabbijnen, aldus ceo Frank Thys. Langs het Albertkanaal vindt men veel installaties waar o.a. vetten en oliën worden gelost/geladen en verwerkt.

Naast de tankcleaninginstallaties is een overdekte truckwash ingehuldigd. Dit laat toe om ook bij vriesweer te wassen, wat een unicum in het Antwerpse is, aldus technical manager Sven Beeusaert. Ook is de garage van Tanktransport Thys gemoderniseerd.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.