OLSE – Apolloon 20 – 20

Een echte 4-puntenwedstrijd waarin duidelijk de beide ploegen angst hadden om te verliezen. Dit bracht dan ook een spannende maar geenszins hoogstaande wedstrijd voort. Over 3 – 3 bracht een reeks missers van OLSE Kortrijk met 3 – 6 aan de leiding. Op het kwartier had OLSE de situatie terug onder controle bij 6 – 6. De beide ploegen bleken nu even sterk en na 25 minuten stond er 9 – 9 op het bord. Olse bracht met een tussenspurt 12 – 10 op het scorebord bij de rust.

Het eerste kwartier in de tweede helft scoorde Kortrijk net iets meer dan OLSE en dit leverde een 17 – 17 stand op. De beide teams waren nu duidelijk het noorden kwijt en Kortrijk kon na 22 minuten voor het eerst op voorsprong komen 17 – 18. Vanaf nu was OLSE op achtervolgen aangewezen en gelukkig voor OLSE verzuimde ook Kortrijk om de open kansen af te ronden, zodat OLSE steeds weer gelijk kon maken. Gezien de inzet en het wedstrijd niveau kan iedereen zich wel vinden in de 20 – 20 eindstand, maar het is voor beide ploegen een gemiste kans om de volgende wedstrijden een beetje rustiger te kunnen starten.

OLSE: Stijn Sterck 5, Tom Hens 4,Didier Vanderzijpen 4,Sven Van Kerkhoven 2,Gert Corten 1,Michael De Wachter 1,Ward De Vos 1,Bert Hens 1,Johannes Goedeme 1.

Kortrijk: Olexioul 7,Malfait 5,Dhaene t 3,Dhaene j 3,Vandenbulkce 1,Melange 1.