2 bussen spelen tikkertje

Door de strenge winterprik en de bijkomende verkeerselende van gisteren kwam het tot een kop-staartaanrijding tussen 2 bussen van De Lijn. Aan de halte Carrefour kon een bus niet tijdig stoppen en reed ze tegen een andere bus. Het ongeval werd veroorzaakt door een ijsplek en gebeurde net na 14u in de richting Brasschaat.

1 passagier wer lichtgewond. De bussen verloren respectievelijk hun voor- en achterruit. Door het incident liepen de bussen nog meer vertragingen op. De Lijn besloot na het incident om de tram-busstrook op de Bredabaan niet te gebruiken wegens te glad. De bussen moesten tijdens de spits dus aanschuiven op dezelfde rijstrook als de auto’s.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.