OLSE – Jemeppe 25 – 25

Olse blijft zich verweren met de middelen die we hebben. Een tegenstander vandaag waarvan elk puntje dat we kunnen halen flink meegenomen zou zijn.

Olse schoot flink uit de startblokken 3 – 1 na 5 minuten maar Jemeppe beende opnieuw bij op de 10de minuut. Dit scenario bleef de hele eerste helft verder gaan. OLSE dat steeds enkele doelpunten wegliep maar Jemeppe dat steeds weer bijbeende. Dit resulteerde bij de rust in een 14 – 13 stand.

De eerste 20 minuten in de tweede helft nog steeds hetzelfde spelbeeld maar dan stokte het bij OLSE en Jemeppe kon de leiding overnemen en 3 minuten voor tijd zelfs 23 – 25 voorkomen. Met de moed der wanhoop ging OLSE toch in de achtervolging en konden onze jongens in een prangende eindfase toch nog een verdiend gelijkspel en het daarbijhorende punt uit de brand slepen. Eindstand 25 – 25.

OLSE: Stijn Sterck 6,Michael De Wachter 5,Sven Van Kerkhoven 4,Bert Hens 3,Didier Vanderzijpen 2,Gert Corten 2,Tom Hens 1,Koost Vanderhallen 1,Sven Goossens 1.

Jemeppe: Goffin 8,Vanderheyden 6,Marino 3,Meode 2,Barbier 2,Boudrouz 1,Christ 1,Jerome 1,Happart 1.