Vandalen

Gezien de aanhoudende werken in de Terlindenhofstraat parkeren veel bewoners uit deze en de omliggende straten hun auto op de parking van aan de baskethal. Dit had afgelopen weekend spijtige gevolgen. Omstreeks 2u zaterdag nacht zagen buurtbewoners dat een aantal auto’s op het parkeerterrein beschadigd waren. Het ging om 11 auto’s waarbij de ruiten stuk waren, banden lek en spiegels en ruitenwissers afgebroken. Ook werden er deuken in het koetswerk aangebracht. De kosten lopen hoog op en ook het parkeerterrein ziet er minder fraai uit doordat het vol ligt met glasscherven.

De bewoners die de schade ontdekten zagen 3 jongeren op de parking. Ze verwittigden de politie en die kon de 3 inrekenen. Het ging om een 16- en een 17-jarige uit Merksem en een 19- jarige uit Antwerpen. Een van de drie had een snijwonde aan de hand. De verdachten ontkennen alle betrokkenheid.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.