Lebbeke – OLSE 22 – 29

Na een studieronde van 3 minuten kon Lebbeke de score openen 1 – 0. OLSE reageerde zoals het moest en na 10 minuten wezen de bordjes 1 – 6. OLSE eiste nu resoluut de leiding op en hoe Lebbeke zich ook inspande verder dan een 9 – 13 score bij de rust kwamen ze niet.

De tweede helft begon Lebbeke furieus in een mum van tijd werd het 11 – 13. Maar OLSE liet zich niet doen en gaf de tegenpartij lik op stuk 12 – 16 na 5 minuten. Nog even kon Lebbeke de indruk wekken om het OLSE moeilijk te maken maar verder dan een 13 – 17 na 10 minuten en 16 – 20 op het kwartier kwamen ze niet. Een nieuwe tussenspurt van OLSE bracht 17 – 24 op het bord 10 minuten voor tijd. Alle reddingspogingen ten spijt en zelfs een 20 – 24 stand met nog 5 minuten te gaan leverde geen winst op voor de thuisploeg. Onze OLSE spelers hielden het hoofd koel en met 22 – 29 als eindstand won de beste ploeg over verdiend de wedstrijd.

OLSE: Michael De Wachter 7,Stijn Sterck 6,Sven Van Kerkhoven 5,Bert Hens 3,Gert Corten 2,Kristof Tyssen 2,Sven Goossens 2,Tom Hens 1,Didier Vanderzijpen 1.
Lebbeke: Hiel 7,Duchatel 5,Maassen 3,Rombout 2,Moeyersoons S 2,Delanoelle 1,Luyten 1,Moeyersoons D 1.

Guido hens

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.