Mijn vrouw moest zichzelf wurgen op bevel van de boze geesten in haar

Vandaag start voor het Antwerpse assisenhof het proces tegen Omar Sellami (38) uit Merksem. De man moet zich verantwoorden voor doodslag op zijn nicht en echtgenote Karima Sellami (24) 3 jaar geleden. Het koppel had 2 kinderen. De man, die de feiten lang bleef ontkennen, beweerde altijd dat zijn vrouw zichzelf had gewurgd op bevel van de duivel in haar. Nu vertelt hij dat ze onder invloed van magie bij hem weg wilde gaan.

De feiten speelden zich af op 22 november 2007 in een appartement aan de Catershoflaan. De hulpdiensten vonden het levenloze lichaam van Karima in de slaapkamer. Onderzoek wees uit dat de vruw gewurchd werd. Volgens haar man was ze dood toen hij thuis kwam. Hij verklaarde ook dat ze al een jaar last had van boze geesten. Zijn vrouw bezocht daarvoor geestenbezweerders. Volgens hem had ze zichzelf gewurgd. Na zijn verwijzing naar het hof van assisen bekende Omar dat hij Karima gewurgd had in de slaapkamer, terwijl de kinderen in de living waren.

Eerder op die fatale 22ste november had Karima gezegd dat ze met een andere man sliep en dat ze Omar niet meer wilde. Volgens hem was het de andere man die magische krachten gebruikte om zijn vrouw voor zich te winnen. Volgens de man in kwestie was hun relatie echter puur vriendschappelijk.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.