5de Duveltjesstrand op andere locatie

Vorige zomer organiseerde het ontmoetingscentrum MerksemDok voor de vierde keer het ‘Duveltjesstrand’. Meer dan 40 lokale verenigingen hielpen bij het inrichten van activiteiten, optredens, workshops, show, een drank- of eetkraam,…

Van zaterdag 10 juli t.e.m. zaterdag 24 juli organiseren ze een vijfde editie. Deze keer echter niet meer aan de Noordkaai. Door de uitbreiding van één van de bedrijven in de buurt moest men op zoek naar een andere plek. Uiteindelijk is onze keuze gevallen op de oude speeltuin in het gemeentepark, gelegen tussen de Speelpleinstraat en de Terlindenhofstraat.

Verenigingen die iets zillen organiseren op het Duveltjesstrand, zoals een sport- en spelactiviteit, een toffe workshop of een show, kunnen contact opnemen met de organisatie. Of ze kunnen langsgaan op de ‘Strand Plant’ vergaderingen. Deze hebben plaats op maandag 12 en dinsdag 20 april. Telkens om 20u in Ontmoetingscentrum MerksemDok (Emiel Lemineurstraat 72-74, 2170 Merksem)

1 comment on “5de Duveltjesstrand op andere locatie

  1. Living@dokske

    Strand op een boogscheut van het Kroonplein, Muziek in de wijk was naar Kroonplein gekomen wegens werken aan het speelplein Borrewaterstraat.
    Was het dan niet fair dat muziek in de wijk weer eens in het Dokske zou zijn ???(er was speciaal een oprit gemaakt voor de podiumwagen)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.