Fleurig Merksem

Bent u een fervente tuinier en wil u anderen mee laten genieten van uw mooie tuin? Dan kan u zich inschrijven voor de wedstrijd ‘Fleurig Merksem’. U kan meedoen met uw voor- of achtertuin, uw gevel, een tegeltuintje of een boomkader.

Is uw tuin op zijn mooist tijdens de gure wintermaanden? Dan kan u zich zelf inschrijven in de categorie wintertuin. Straatcomité’s, buurtverenigingen en bewonersgroepen kunnen dan weer meedingen naar de titel van ‘creatiefste straat’. Versier de straat bij een feest zoals Halloween of Kerstmis en wie weet maakt u wel kans op de hoofdprijs.

Iedereen mag deelnemen in alle categorieën. De winnaars in elke categorie krijgen een mooie prijs, maar alle deelnemers krijgen sowieso een groen cadeautje.

U kan inschrijven tot en met woensdag 17 december. Vul het inschrijvingsformulier in op www.merksem.be of schrijf u in via fleurig.merksem@stad.antwerpen.be. Vergeet niet te vermelden in welke categorie u wil deelnemen en voeg een drietal digitale foto’s per categorie toe.
Evenementencel district
â–  Burgemeester
Jozef Nolfplein 1
â–  tel. 03 338 72 70

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.