Verkeersagressie voor de deur van politiekantoor

Vrijdagnamiddag kwam het aan het kruispunt van de Frans de l’Arbrelaan met de Sint-Bartholomeusstraat tot een knokpartij. Aanleiding was het niet verlenen van voorrang. Rond 17u draaide een beige wagen de straat in zonder voorrang te verlenen. De bestuurder van een BMW cabrio uit de tegengestelde richting moest hierdoor hard remmen. De voertuigen kwamen op enkele centimeters van elkaar tot stilstand op het kruispunt. Geen blikschade, maar er ontstond meteen een hevige discussie.

De inzittenden van de beige auto, een man (28) uit Schoten en een man (33) uit Antwerpen, werden verbaal agressief en spuwden naar de tegenpartij. Een van hen gooide zelfs zijn gsm tegen de zijdeur van de cabrio. De 2 werden agressiever en bedreigden de bestuurder van de cabrio, een 4o-jarige man uit Sint-Niklaas, ook fysiek. Deze ging snel terug naar zijn auto en reed naar het nabijgelegen politiekantoor.

De mannen uit de beige auto waren gevolgd en vielen de bestuurder van de cabrio en zijn passagier, een 42-jarige vrouw uit Schoten, aan op de parking van het politiekantoor.. De man werd tegen de grond geslagen en moest verschillende schoppen incasseren. Hij werd na de feiten overgebracht naar het ziekenhuis en zal 4 dagen werkonbekwaam zijn.

Een toegesnelde politiepatrouille kon de vechtersbazen ter plaatse inrekenen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.