Loopwedstrijd voor verenigingen

Op zondag 15 augustus 2010 organiseert zaal Bart met ondersteuning van het district Merksem een loopwedstrijd voor alle verenigingen van Merksem. Vorig jaar werd de eerste editie van deze wedstrijd georganiseerd, en ten gevolge van het grote succes doen ze het dit jaar nog eens over.

De wedstrijd begint omstreeks 13u15. En vertrekt in de Sint-Bartholomeusstraat in Merksem. De deelnemers leggen 2 tot 3 rondes af door de straten van Merksem. Elke ronde beschrijft een afstand van 1,6 km. In functie van het aantal deelnemers wordt er respectievelijk 3,2 of 4,8 km lopen. Deze afstanden zijn niet overdreven groot, zodat ieder mee kan doen aan de wedstrijd. Het is een sportieve organisatie met een aangename sfeer. Het is dus ook de bedoeling dat het voor eenieder een aangename activiteit wordt.

Maar zoals bij elke wedstrijd, kunnen er ook hier prijzen gewonnen worden. De winnaar krijgt een prijzenpot van 250 euro voor zijn vereniging, de tweede 150 euro en de derde 100 euro. Tevens wordt er dit jaar een speciale prijs uitgereikt aan de vereniging die het origineelst uit de hoek komt. Op uitzondering van de originaliteitsprijs, is het de bedoeling dat elke vereniging maximaal 1 prijs wint. Het is dus van belang om met zoveel mogelijk deelnemers van eenzelfde vereniging mee te lopen, zo verhoogt u de kansen van uw vereniging.

Deze wedstrijd is een afwachtingwedstrijd van de 20 ste editie van de Antwerpse havenpijl. Die dag worden er tal van activiteiten gepland.

Indien u vragen of bemerkingen heeft, kunt u de organisatie contacteren via het nummer 03/645.87.72 of via mail info@feestzaalbart.be. Voor de loopwedstrijd worden de inschrijving de dag zelf gedaan op een daarvoor voorziene stand op het Burgemeester Nolfplein.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.