Victor Roosensplein is ‘Buurt aan de Beurt’

Van maandag 21 tot en met zaterdag 26 juni trekt ‘Buurt aan de Beurt’ naar de omgeving van het Victor Roosensplein. Een week lang wordt er bijzondere aandacht gegeven aan verkeersveiligheid en allerlei vormen van overlast.

Verschillende stadsdiensten herstellen het straatmeubilair, reinigen rioolkolken, halen grofvuil op, vegen straten schoon, verwijderen onkruid en ruimen zwerfvuil op. Op vrijdag 25 juni tussen 16 en 19 uur staat de KGA-wagen op het Victor Roosensplein. Op woensdag en vrijdag is er een parkeerverbod vanaf 7 uur in deze straten zodat er grondig gepoetst kan worden. De buurtbewoners krijgen een informatiebrochure over de actieweek.

Programma
wo 23/6
Oude Barreelei, Secretaris Meyerlei, Begonialei, Camelialei en Azalealei
Vr 25/69
Victor Roosensplein, Molenlei, Salvialei, Irislei, Generaal Mahieustraat en Van Praetlei (Van Victor Roosensplein tot Camelialei).

Feest op het Victor Roosensplein
U bent welkom op vrijdag 25 juni van 16 tot 19 uur op het Victor Roosensplein voor het slotfeest. Op het programma staat de inhuldiging van het graffitiproject van de jeugddienst, een receptie, kinderanimatie en muziek.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.