Gewond bij ongeval

Een man (36) uit Mechelen is zaterdagavond omstreeks 19u zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de Bredabaan. Het ongeval gebeurde ter hoogte van het kruispunt met de Borrewaterstraat. Een personenwagen stond stil om de zijstraat in te draaien toen de man uit Mechelen met zijn Fiat bestelwagen er aan hoge snelheid op inreed. Hij had te laat opgemerkt dat de andere auto stilstond. De chauffeur en de passagier in de auto raakten lichtgewond.

De bestelwagen belandde op de tramsporen en de bestuurder zat gekneld in zijn voertuig. Hij werd door de brandweer bevrijd en met zeer ernstige verwondingen fgevoerd naar het Jan Palfijnziekenhuis. Door het ongeval was de Bredabaan een tijdje afgesloten. Het tramverkeer werd in beide richtingen twee uur stilgelegd.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.