VISE – OLSE 42 – 12

Je hebt zo van die dagen ….

Niets lukt, wat je ook probeert, alles zit tegen ken je het gevoel ?

Wel OLSE maakte er vanavond zo een mee, en als je dan naar titelfavoriet nummer 1 mag gaan spelen dan kan je het wel schudden.

Als er al sprake was van een wedstrijd dan was dit voor het eerste fluitsignaal, daarna was het al Visé wat de klok sloeg. Over 6 – 0 na 10 minuten ging het naar 15 – 2 na 20 minuten en dit resulteerde in een ruststand van 21 – 5. Wie dacht dat Visé de teugels nu wel wat zou laten vieren kwam bedrogen uit. Met mooi handbal lieten ze OLSE de kelk tot op de bodem leegdrinken. Visé duwde ook in de tweede helft door en via 33 – 9 na een kwartier ging het naar een eindstand van 42 – 12.

Op Visé verliezen is normaal de eindstand is dat nu niet direct maar beter vandaag een off-day dan vorige week want anders bengelden we nu onderaan met 0 punten en nu blijven we in de rustige middenmoot.

In ieder geval werk aan de winkel voor onze trainers om deze kater (was het er maar 1) door te spoelen en de spelers tegen volgende week terug op het juiste spoor te zetten.

OLSE: Cedric Dubois 3,Hendrik Dujardin 2,Gert Corten,Michael De Wachter,Joost Vanderhallen,Bert Hens,Johannes Goedeme,Michka Piorkowski allen 1

VISE: Drion 8, Fisette 9,Vreven 5,George 4,Mordant 3,Mouchette 3,Vanderheyden 3,Goffin 3,Brioli 2,Vandeberg 2.