Werkzaamheden Eethuisstraat verlopen langzaam

De werkzaamheden in de Schotense Eethuisstraat zorgen voor ergernis bij de buurtbewoners en handelaars. De werken blijken al enkele dagen zo goed als stil te liggen. De meeste werktuigen werden zelfs weggehaald. Nochtans zou de oorspronkelijke deadline van eind oktober niet in het gedrang komen.

De problemen hebben te maken met een zware stroomkabel van Eandis. Die moet nog verplaatst worden. Zolang dit niet gebeurt is, kan men niet verder werken. En deze operatie verloopt blijkbaar moeizamer dan verwacht. Ondertussen schieten deze werkzaamheden toch op met als gevolg dat vanaf morgen, vrijdag, verder zou gewerkt kunnen worden.

De werken in de Eethuisstraat gingen van start begin september. De Vlaamse overheid vervangt er de riolering en legt ineens een nieuw wegdek en bredere betonnen fietspaden. De gemeente Schoten maakt van de gelegenheid gebruik om de voetpaden te vernieuwen. Ook de aansluitende Oude Bareellei krijgt een nieuw wegdek.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.