24u Bouckenborgh 4 Life

Begin november organiseert Bouckenborgh voor het tweede jaar de 24u Bouckenborgh 4 Life ten voordele van Music For Life (Studio Brussel).

24 uur lang organiseert men activiteiten zoals ze gewoonlijk worden georganiseerd in Bouckenborgh, alleen doet men het nu om geld in te zamelen voor Music For Life. Een aantal activiteiten kan je gratis meedoen. Voor anderen moet je inkom betalen. Natuurlijk is iedereen de hele dag welkom om in het jeugdhuis iets te komen drinken en te supporteren.

Maar je kan eens echt zot te doen en je 24 uur te amuseren voor het goede doel. Dan betaal je € 24. Daarvoor krijg je dan een 24u-startpakket met materiaal om je op de been te houden en mag je aan alle activiteiten meedoen.

En het wordt nog zotter: breng je een sponsorkaart van € 48 binnen, dan doe je gratis mee aan de 24 u en krijg je een exclusieve 24u Bobo t-shirt. De sponsorkaart krijg je als je jezelf inschrijft voor de 24 uur. Daarna kan je ze dan laten invullen door je bomma, bakker, …

Onder de activiteiten vinden we pleinspelen, bierproeven, films, … Bekijk de agenda voor meer informatie.

Organiseer je zelf ook een activiteit voor Music for Life? Laat het weten aan Het Stroboerke en we plaatsen ze mee op de site.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.