OLSE MERKSEM – Gent 27 – 26

OLSE blijft thuisreputatie behouden.

Derde thuiswedstrijd derde thriller en derde overwinning.

Gent schoot het beste uit de startblokken en begon schijnbaar aan een walk over 0 – 4 na 10 minuten. Olse had last met de agressieve verdediging van Gent. Na 10 minuten brak Cedric Dubois de ban en begonnen onze jongens aan een achtervolging. Via 6 -9 na 20 minuten ging het naar 11 – 11 drie minuten voor de pauze. Tom Hens legde op slag van rust de ruststand vast 12 – 11 OLSE voor de eerste keer op voorsprong en het was rusten geblazen.

De tweede helft begon hoopgevend, onze jongens liepen verder uit tot 15 – 12 na 5 minuten. Gent liet nu zien waarom ze meespelen in de top van de klassering. Gent stak een tandje bij en kon de scheve situatie rechtzetten, op het kwartier duwden ze OLSE zelfs terug in het verweer 18 – 19. Via Michael de Wachter trefzeker van op de penaltystip en Stijn Sterck bleef OLSE in het vaarwater van Gent, 22 – 22 na 20 minuten. Het was al een spannende wedstrijd maar wat nu volgde was echt niet voor hartlijders, nooit kwam er een groter verschil dan 1 doelpuntje op het bord en de beide ploegen speelden haasje over. 2 minuten voor tijd leek Gent de beste papieren in handen te hebben, 25 – 26. Olse kwam naast Gent via een penalty en in de laatste seconden zette Tom Hens de kroon op het werk, de winninggoal na een pracht van een wedstrijd.

Bedankt supporters jullie hebben samen met onze spelers de aanwezige sponsors een pracht van een avond bezorgd.

OLSE: Stijn Sterck 8,Tom Hens 7,Michael De Wachter 5,Gert Corten 2,Kristif Tyssen 2,Joost Vanderhallen 1,Johannes Goedeme 1,Cedric Dubois 1.
Gent: Rauft 6,Dhaenens 5,Van Cauwenberghe 5,Feistraaij 4,Verhaeghe 2,Gharbi 2,Pizurca 2.

Guido hens

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.