HV Arena – OLSE 29 – 27

OLSE heeft z’n uitreputatie alle eer aangedaan. Alhoewel het heeft gisteren echt wel bloed zweet en tranen gekost, veel heeft het niet gescheeld of onze reputatie was om zeep.

Gelukkig konden we rekenen op een fijne eerste helft, zonder balcirculatie, zonder verdediging en zonder doelman. Dit resulteerde in een fraaie 18 – 7 ruststand. Gelukkig waren er oude getrouwen Tom Hens en Richard Rosseels als sluitstuk die er in de tweede helft toch nog wat van probeerden te maken. Ze namen onze ploeg op sleeptouw en Hendrik Dujardin, nog steeds een vat vol energie, en Gert Corten, sluwe vos, sloten zich hierbij aan. Via 21 – 11 na 10 minuten ging het naar 23 – 17 met nog 10 minuten te spelen. 5 minuten voor tijd bleven we steeds korter komen en was het verschil nog maar 4 doelpunten 28 – 24 zelfs de supporters gingen er terug in geloven. Ondanks alweer enkele stevige missers van toch niet de minste spelers kon OLSE de tegenstander toch nog doen bibberen want 1 minuut voor affluiten hadden we de aansluitingstreffer ei zo na tegen de netten geworpen. We bleven steken op 29 – 27 en konden een zucht van verluchting slaken onze uitreputatie was gered.

OLSE: Tom Hens 7, Hendrik Dujardin 5, Stijn Sterck 5, Cedric Dubois 3, Gert Corten 2, Joost Vanderhallen 2, Michael De Wachter 1, Ward De Vos 1, Johannes Goedeme 1.
ARENA: Nauts 6, Billen 6, Paesen 5, Janssen 4, Hendriks 4, Verslegers 2, Vandeweyer 2