OLSE – Doornik 19 – 28

Een oppermachtig Doornik breekt OLSE’s homereputatie.

Beide ploegen schoten goed uit de startblokken, 1 – 2 na 5 minuten. Een ongelukkige fout op Gert Corten was het einde voor zijn wedstrijd. Een aangeslagen OLSE, de doelpalen en een goede Doornikse doelman lagen aan de basis dat OLSE na een kwartier tegen een 2 – 9 achterstand aankeek. Na 20 minuten was de kloof zelfs 4 – 13 en was de winnaar van de partij reeds gekend. OLSE probeerde wel maar kon niet echt een vuist maken en we gingen rusten bij een 7 – 16 stand.

De eerste 10 minuten van de tweede helft waren dan toch OLSE getint, even verscheen er terug hoop op de gezichten van de supporters, Tom Hens Stijn Sterck en Cedric Dubois geruggesteund door een weer schitterende Richard Rosseels brachten OLSE terug tot 13 – 18. Maar het laatste stukje hoop verdween toen Cedric Dubois z’n derde keer 2 minuten straftijd kreeg aangesmeerd, ging de score terug naar 16 – 24. Als dan ook Richard Rosseels nog geblesseerd uitviel was ook de fiting spirit bij OLSE gebroken. Michiel Elen bewees in deze tijdspanne wel dat we twee goede doelmannen hebben bij OLSE.

Eindstand 19 – 28 is een accepteerbare uitslag tegen een ploeg die samen met Visé gaat uitmaken wie er volgend jaar de elite van het Belgische handbal gaat vervoegen.

OLSE: Tom Hens 5,Stijn Sterck 5,Cedric Dubois 3,Michael De Wachter 1,Ward De Vos 1,Sven Van Kerckhoven 1,Joost Vanderhallen 1,Johannes Geodeme 1, Koen Borgers 1.
Doornik:Genez 9,Olexioux 3,Dassonville 3,Verin 3,Hoorebeke 2,Ndongo 2,Van Cauwenberghe 2,Luisi 2,Dhaene 1,Delmotte 1.

Guido hens

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.